Välja en Musikskola


När du går i gymnasiet, det finns alltid en stor buzz om en ny musikalisk grupp. Detta beror oftast på att musik är en stor del av människors liv. Alla lyssnar på musik någon gång i livet. Detta kan ha en djupgående effekt på din självkänsla. Om du är en blivande musiker, kommer du vill lära dig om hur man sing i ett band.

Chorus, Grupp och Stråk sektioner träffas varje morgon i skolan, två gånger i veckan, och sedan eleverna kan provspela för lokala co-läroplanen organisationer inklusive Chamber Singers, Jazz Ensemble, B # Sons (a cappella enhet), Chamber String Quartet, eller Modern Music Band. Det finns också privata musikkonserter som hålls under hela året för studenter som har valt att studera instrumentet. Dessa skäl kallas musikaler. De börjar vanligtvis med ett piano skäl och sedan leda till andra instrument, inklusive en slagverk kvartett.

I gymnasiet kommer du förmodligen att behöva ta en kör, en stråkkvartett, eller en kammare ensemble under det ordinarie läsåret. Men om du inte vill vara i en kör eller en grupp, det finns andra alternativ tillgängliga för dig.

Ett alternativ som du kan välja om du inte vill vara i en kör är att skriva in sig i en musik och drama klass i en orkester musikskola eller orkester. Det bästa sättet att förbereda sig för denna kurs är att ta SAT och sedan skriva in sig i ett drama eller kör klass.

Om du inte gillar tanken på att gå till en orkester eller utför i en musikal, överväga att skriva in sig i en klass som violin och Viola Major, eller klarinett och trumpet. Dessa kurser ger utbildning i att spela dessa instrument, samt att studera teori och genomförande. Om du vill gå på opera eller teater för din musikal, kan du fortfarande vara en orkestermedlem, men det skulle kräva lite extra arbete från din sida.

Det är en bra idé att prata med musiklärare som du är intresserad av att gå kurser med. Deras råd kan hjälpa dig att fatta ett välinformerat beslut om dina nästa steg. Det är också bra att göra forskning på nätet om vilken typ av musikskola du kan vara intresserad av att delta. Internet är en bra resurs att använda när du söker efter information.

Kostnaden för alla musikskola kan variera kraftigt.

Se till att du får alla kostnader innan du bestämmer dig för en skola. Om du är osäker på vilken typ av undervisning kommer att debiteras på en viss skola, fråga om de erbjuder ekonomiskt stöd.

Efter att du har beslutat att delta i en orkester eller musikskola, måste du sätta ihop ditt schema för att få det att fungera. Du kommer att få arbeta i ett klassrum, liksom i en konsertsal. När du har blivit inskriven, måste du delta i repetitioner och prestanda tid, vilket ibland kan vara svårt för första timers. Den viktigaste delen av processen är att hitta en bra instruktör, men detta kan vara lite tidskrävande om du har bråttom.

Förutom att studera inför provet, måste du spendera tid på att öva dina delar. Om du precis har börjat, bör du bara öva i upp till en timme varannan dag, men du kanske vill öva ännu oftare för att se hur din pjäs fungerar med olika musiker. De flesta människor lär sig bättre genom praxis snarare än på en daglig basis. Du kanske upptäcker att du behöver mer än en lektion per vecka.

När du är redo att spela framför dina klasskamrater eller en grupp vänner, måste du ta med ett instrument. Du kan hyra en fiol, en cello, en akustisk gitarr, eller en elgitarr. Om du är ny i musikvärlden av orkestern, en trumpet eller en klarinett kan vara mer lämplig. Om du är ny i världen av konserthallarna, kanske du vill börja med att lära dig några låtar från en orkesterinspelning. Första.

Du kommer att behöva audition innan du kan få ett kontrakt med din valda skolan.

Detta är ett mycket konkurrenskraftigt område, så var beredd på hundratals sökande. Det är mycket viktigt att göra dina läxor och få all nödvändig information innan audition.

Innan du deltar i din audition, ta dig tid att studera audition krav för en professionell musiker. Detta gör att du kan vara beredd att utföra utan att oroa dig att du inte kommer att väljas. Många väljer att gå på en audition, sedan komma in i ett musikband, men sedan sluta. Sluta inte tidigt i din musikaliska karriär.