band1

Världen av en kämpande Artist

En inblick i en kämpande konstnärs ord. De skulle göra nästan vad som helst för att få sin musik hörd, de anser att deras musik som sin enda och anledning till att leva och som ett resultat av att de är ett lätt byte för musik-och medieindustrin som använder dem för att tjäna mer pengar.

Musik är i vår själ, vi hör det, spela det, och dansa med den och även slåss med den.

Vissa människor på denna planet gör allt detta och en sak till – De lever det varje dag, i varje ben i sin kropp. De drömmer om det och det är den främsta motiverande kraften i deras liv. Detta är inte en överdrift, för er som aldrig upplever denna känsla kommer det att verka svårt att förstå hur människor kan ta musik som något så allvarligt och kraftfullt, precis som du kan betrakta dig barn eller du närmaste familj.

De människor jag syftar på är musikartister. De hänvisar till det texter och musik som sina barn och varje gång de skriver något nytt de vill att hela världen att höra det, att ge dem en åsikt om det. Dessa människor hoppas och drömmar är alltid runt möjligheten att människor, så många som möjligt, kommer här sin konst och kommer att uppskatta dem för det, dyrka dem för det och ur kurs, älskar dem för det.

Helin Aro hyllar alla kämpande kvinnor i världen

Så det handlar om kärlek, säger du, ja är inte allt? Alla vill att folk ska älska dem, och inte bara de som är nära dem, men också nästan varje person de möter med. Och “Vill du bli berömd” bugg, det är i oss alla, även om vi inte vill erkänna det. Vissa människor kan även känna sig livrädd för möjligheten att de kommer att leva denna värld som de kom till det – Anonym.

De är villiga att göra praktiskt taget vad som helst bara för att få sin låt hörd av någon från musikindustrin, och sedan därifrån red är öppen för världen.

Resan till Cythere

Det stora fenomenet amerikansk idol, och syster TV-program som denna över hela världen, lockar så många unga, intelligenta och begåvade människor och de är villiga att lida förolämpningar, motstå rädsla och mer. Men det finns andra som denna musiktävling, och dessa kräver inte att du drabbas av några förolämpningar. Jag talar om det nya fenomenet med en låtskrivartävling på webben. Det finns många webbplatser, några av dem mycket professionella och några lite mindre, och de erbjuder alla möjlighet att skicka dem dina låtar och få dem hörda av människor från branschen.

Så dessa vackra människor, som bara söker kärlek och uppskattning av sin konst, behöver inte lida några förolämpningar, de behöver inte bli generad på TV och hoppas att den här gången folk verkligen kommer att höra dem och inte bara vänta på nästa saftiga kommentar domarna kommer dock till luften. Dessa människor har ett sätt att komma in i branschen och behålla all sin värdighet för sig själva.